Tenistka Kvitová se bude vdávat. Své „ano“ řekla kouči Vaňkovi na speciálním místě

Tenistka Petra Kvitová oznámila radostnou novinku. Její partner a kouč Jiří Vaněk ji požádal o ruku. Pro tento velkolepý moment si vybral speciální místo, a to tenisový areál All England Club, kde se hraje slavný Wimbledon. Kvitová travnatý grandslam vyhrála v letech 2011 a 2014.

Radostnou novinkou se Kvitová pochlubila na sociálních sítích. „Chceme s vámi sdílet šťastnou novinu. Řekla jsem ‚ano‘ na svém speciálním místě,“ napsala sportovkyně na svém Instagramu a sdílela také společnou fotografii s Vaňkem, na které se objímají a je vidět i zásnubní prstýnek.

Kvitová se s Vaňkem sblížila před dvěma lety. Tehdy bulvární média informovala o tom, že u ní kouč několikrát přespával v jejím pražském bytě.

Že spolu tvoří pár, Kvitová potvrdila až loni v srpnu. „Někdy se to tak prostě vyvine. Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, tak dlouho se nás všichni ptali, až se z nás stal pár,“ přiznala tehdy Kvitová v rozhovoru pro deník Blesk s tím, že s Vaňkem dokonce už i bydlí.

To, že je pojí nejen profesní dráha, si prý uvědomili v květnu na turnaji v Římě. „Ještě do Stuttgartu za mnou přijel jen jako trenér,“ upřesnila dvojnásobná wimbledonská šampionka. Vaněk trénuje Kvitovou od roku 2016.

Kvitová dříve randila například s tenisty Adamem Pavláskem nebo Radkem Štěpánkem. Jiří Vaněk má z prvního manželství s někdejší tenistkou Markétou Kochtovou dva dospívající syny.

Tagy: