Dojemný vzkaz bratra princezny Kate: Sdílel emotivní příběh, zveřejnil i rodinnou fotku

Bratr nemocné princezny Kate, James Middleton, se na sociální síti svěřil fanouškům s emotivním rodinným příběhem. Mrzí ho, že jeho syn neměl možnost seznámit se s milovanou fenkou, která loni zemřela. V příspěvku na Instagramu se také podělil o fotky syna, kterého na veřejnosti neukazuje příliš často.

V emotivním příspěvku sourozenec princezny z Walesu zavzpomínal na svého milovaného čtyřnohého mazlíčka, kokršpanělku Ellu. „Kéž by takové chvíle mohly trvat věčně,“ povzdychl si na sociální platformě Instagram James Middleton a přiložil několik fotografií a video se svým synem.

ČTĚTE TAKÉ: Z Meghan má obavy i král, tvrdí expert. Odhalil, jak naštvala Alžbětu II. krátce před smrtí

Zesnulému pejskovi poslal dojemný vzkaz do nebe. „Za tento výjimečný okamžik vděčíme Elle. A proč? Protože Ella mě představila Alizée. O pár let později jsme si řekli své ano a pak přišel na svět Inigo,“ napsal bratr Kate a připomněl, jak ho mrzí, že jeho milovaná fenka nikdy nepoznala syna.

„Ella a Inigo se nikdy nesetkali, ale přesto Ella zůstává stále s námi. Nebýt okamžiku, kdy nás seznámila s Alizée, nemohl bych zachytit tento okamžik,“ komentoval Middleton fotografii se svým malým synem.

Bratra Kate s fenkou pojil natolik silný svazek, že se na počest její památky rozhodl napsat knihu Meet Ella: The Dog Who Saved My Life (Poznejte Ellu: Psa, který mi zachránil život). Publikována by měla být 26. září 2024, napsal magazín Tatler. Middleton fenku adoptoval, když mu bylo 20 let. V knize dokumentuje patnáctiletou cestu, kterou s Ellou prožil až do jejího loňského odchodu.

Po březnovém smutečním oznámení, v němž princezna potvrdila, že ji lékaři diagnostikovali rakovinu, James Middleton vyjádřil podporu své nemocné sestře. „V průběhu let jsme společně zdolali mnoho hor. Společně jako rodina s tebou překonáme i tuto překážku,“ uvedl mladší bratr Kate. Na Instagramu sdílel i vzpomínkovou fotografii se sestrou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Tagy:
pes bratr rakovina Instagram syn domácí mazlíček královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu James Middleton