Trávníček nadchl Drážďany. Němci v něm stále vidí prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku

Pavel Trávníček a Lenka Graf vystoupili na vánoční show v Drážďanech.

Pavel Trávníček vystoupil na vánoční show v Drážďanech

Velký úspěch si připsali na konto dva čeští umělci –⁠ herec Pavel Trávníček a sopranistka Lenka Graf. Oba vystupovali v metropoli Saska Drážďanech na vánoční show pro téměř 30 tisíc lidí.

Čeští umělci dříve v sousedním Německu na poli showbyznysu slušně bodovali. Jména jako Karel Gott, Helena Vondráčková, Jiří Korn nebo Karel Svoboda jsou u našich sousedů velmi známá. Odchodem „mistra“ jako by zájem polevil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hlavně že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

Jak se ale ukázalo, v Německu šílí po Pavlu Trávníčkovi a Lence Graf. Ti se sešli v rámci největšího vánočního koncertu v Německu, a to přímo na obřím fotbalovém stadionu v Drážďanech. „Je to veliká pocta, protože žádný cizinec nedostal šanci to moderovat. Považuji to za velkou čest,“ řekl Trávníček pro pořad Showtime.

Ještě před začátkem se dvojice potkala s fanoušky. Před halou oba způsobili velké šílenství. Od chvíle, kdy byla natočena pohádka Tři oříšky pro Popelku je Pavel Trávníček v Německu považován za hrdinu. „Všechny jsme do něj byly zamilované. Je to oblíbená pohádka,“ popsala Lenka Graf. „Mně se to líbí, pro tolik lidí jsem nikdy nevystupoval,“ sdělil Trávníček.

Když se na začátku show objevil na obrazovkách Pavel jako princ, celý stadion šílel. I když občas sprchlo, počasí se nakonec umoudřilo a Lenka mohla zazpívat společně s celým stadionem. „Mám z toho velkou radost, atmosféra byla báječná. Lidé předávali energii zpátky,“ líčila Graf. „Je velmi nadaná a jde o to, aby sklízela ovoce. Myslím, že se jí to podaří,“ popsal Trávníček. „Zpívám, baví mě to a ráda dělám lidem radost, takže nic dobývat nechci,“ řekla Graf.

Tagy: