Daru Rolins mělo rozhořčit uniklé video před plastikou. Mohla jsem ušetřit za lifting, řekla

Na sociální síti Instagram se objevilo video s Darou Rolins, které mělo zůstat skryto před světem. Italský chirurg Michele Pascali sdílel příspěvek, v němž ukazuje, jak tvář zpěvačky vypadala před operací. Rolins ze zveřejnění videa zřejmě nadšená nebyla, na svém profilu už o něm ale vtipkuje.

Italský plastický chirurg Michele Pascali se na sociální síti rád chlubí dobře odvedenou prací. Ta se mu povedla i i u slovenské zpěvačky Dary Rolins. Lékař na svůj profil postnul video odlíčené Dary Rolins, ve kterém nahlas komentuje, jaké zákroky se chystá zpěvačka podstoupit.

ČTĚTE TAKÉ: Michal David radikálně hubne. Shodil už 13 kilo, dietu drží se ženou. Nová kúra ho nadchla

Hovoří nejen o nose, ale používá výrazy jako jsou lifting krku, operace očních víček nebo facelifting. Nedlouho po zveřejnění bylo video z instagramového profilu chirurga odstraněno, i tak se stihlo rozšířit po internetu, zejména na Slovensku.

Zveřejněné video mělo podle slovenského TopStaru Daru Rolins rozhořčit.

Bere to s humorem

Na svém instagramovém profilu Dara Rolins, která začátkem prosince oslavila 51. narozeniny, v sobotu přidala snímek, kde se pochlubila novým účesem. Neodpustila si ani narážku na uniklé video jejího plastického chirurga.

„Ostříhala jsem se. Jak se tak na sebe dívám, krátké vlasy dělají divy. Kdybych to věděla, mohla jsem za ten lifting ušetřit,“ napsala s nadsázkou Rolins na Instagramu.

Za nový sestřih se jí samozřejmě od fanoušků dostalo samé chvály. Někteří zase zpěvačku uklidňovali, že podstoupit plastiku není nic, za co by se měla stydět. „Ze zvědavosti jsem si vyhledala uniklé fotky. Vypadá dobře, ve svém věku naprosto dokonale a úpravy opravdu nejsou ostuda. Klidně si je s námi mohla sdílet sama, protože je v pořádku udělat něco pro sebe a cítit se lépe,“ vzkázala hudebnici jedna z fanynek.

„Dari, dlouhé, krátké, lifting, nelifting... Bohyni z tebe dělají úplně jiné věci,“ napsala další sledující.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rolins prozradila detaily vztahu s Nedvědem. Já jsem řidič, on moje slečna Daisy, smála se

Tagy: