Už nejde jen o Harryho a Meghan. Královští rebelové se bojí o budoucnost dětí, řekl expert

Prince Harryho trápí napjatá atmosféra, která panuje mezi ním a jeho starším bratrem princem Williamem. Těžkou hlavu má údajně hlavně proto, že špatné vztahy s královskou rodinou mohou ovlivnit i jeho vlastní děti. Smutní především nad tím, že jeho děti Archie a Lilibet nemají žádný vztah se svými bratranci a sestřenicí, uvedl královský expert Tom Quinn pro deník Mirror.

Princ Harry je zničený odcizením od svého bratra prince Williama a chce pro své děti, prince Archieho a princeznu Lilibet, lepší rodinné vztahy. „Harryho rozrušuje i to, že nemá žádný vztah s Georgem, Charlotte a Louisem. Zároveň ho trápí, že jeho děti se nestýkají s bratranci a sestřenicí,“ vysvětlil pro web Mirror královský odborník Tom Quinn.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate chystá velké překvapení. Fanoušci ji možná brzy uvidí vedle krále Karla III.

„Harry a Meghan by tento problém chtěli vyřešit. Byli by rádi, kdyby se bratranci a sestřenice mohli pravidelně setkávat a mít dobrý vztah, zatímco vyrůstají. Nenašli ale žádný způsob, jak toho docílit, dokud oni sami jsou odcizeni od královské rodiny. Harry však doufá, že bratranci a sestřenice budou přáteli alespoň v dospělosti,“ podotkl expert.

Ačkoliv nadále přetrvává napětí mezi vévodou a vévodkyní ze Sussexu a královskou rodinou, Harry se snaží špatné vztahy urovnat. Například v únoru zavítal do Spojeného království, aby se setkal se svým nemocným otcem poté, co král Karel III. oznámil, že mu byla diagnostikována rakovina. Setkání s otcem trvalo ovšem pouhou půl hodinu. Když se pak Harry znovu objevil v Británii, jeho otec se s ním nesetkal – údajně kvůli příliš nabitému programu.

Lilibet slaví třetí narozeniny

Mezitím, co je princ Harry smutný z problémů týkajících se královské rodiny, jeho manželku trápí další věc. Podle zdroje z jejich blízkého okolí se Meghan Markleová nerada vzdaluje od svých dětí, aby jí něco neuteklo. „Děti rychle rostou a nechce, aby o něco přišla. Lilibet oslavila třetí narozeniny, což Meghan a Harryho přimělo přemýšlet o budoucnosti,“ uvedl zasvěcenec pro portál Mirror.

„Meghan vnímá, že její děti už nejsou miminka. Jako většina maminek je z toho trochu smutná a povzdychuje si, že miminkovské období už skončilo,“ nastínil zdroj.

Na počest třetích narozenin princezny Lilibet, které připadaly na úterý 4. června, vévoda s vévodkyní ze Sussexu uspořádali oslavu už v průběhu víkendu. Oslava se konala u Meghan a Harryho doma v kalifornském Montecitu, potvrdil magazín People.

Seznam hostů zahrnoval blízké přátele páru, rodinu i kamarády malé Lilibet.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Tagy:
princ Harry Meghan Markleová Meghan Markle královská rodina Lilibet Diana Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Archie Mountbatten-Windsor Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová