Krach vztahu Jágrovy ex: Není to lehké, přiznala Kopřivová. Řekla, proč dala sbohem Muži roku

Spekulace o rozchodu modelky Veroniky Kopřivové s kolegou z branže a bývalým Mužem roku Miroslavem Dubovickým se potvrdily. Oba to uvedli v prohlášení na sociální síti. Bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra na Instagramu přiznala, že pár s Dubovickým netvoří již delší dobu. Nadále prý zůstávají přáteli a daří se jim skvěle fungovat v roli rodičů dvouleté dcerky Ellinky. Zdůraznila, že je k odloučení nepřivedla nevěra.

O partnerské krizi mezi modelkou a podnikatelkou Veronikou Kopřivovou a jejím dlouholetým partnerem Miroslavem Dubovickým se spekulovalo dlouhé týdny. Na veřejnosti se neobjevovali po svém boku, nesdíleli žádné společné fotky ani vztah nekomentovali. Ve čtvrtek se to ale změnilo: oba šli s pravdou ven.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvaččina nevěra a fyzické potyčky. Manželství Britney Spearsové se po 14 měsících zhroutilo

Zůstávají přáteli

„Strašně nerada tohle dělám, ale ten tlak a spekulace, no není lehké to sdílet veřejně. Chtěli jsme na to čas a teď jsme se rozhodli, že nastal. Je to už delší dobu, co spolu netvoříme pár, ale zůstala nám ta nejdůležitější role,“ začala příspěvek na Instagramu Kopřivová. „Jsme máma a táta. Dva fungující rodiče Ellinky a zároveň přátelé. Míra je ten nejlepší parťák, kterého jsem kdy poznala, a já jsem šťastná a vděčná, že jsme spolu šli několik let životem a přivedli na svět naši dokonalou holčičku,“ pokračovala.

Dcera je bude spojovat už navždy. „Nesmírně si vážím toho, jak spolu fungujeme a jaký jsi táta. Naše cesta rodičovstvím pokračuje a já jsem ráda, že jsme na to dva. Spokojenost naší dcery je pro nás to nejdůležitější,“ napsala v příspěvku, ke kterému přiložila fotografii dlaní rodinky.

O nevěru nešlo

„Byla bych vám vděčná za pochopení a respekt k našemu rozhodnutí. Nehledejte u nás špínu a dramata, to se nikdy nedělo, nebyl a není v tom ani nikdo třetí. Je to prostě život a ten jde dál,“ dodala.

Muž roku 2016 Dubovický sdílel na sociální síti stejnou fotografii jako jeho expartnerka a také se k rozchodu veřejně vyjádřil. „Rád si nechávám některé věci pro sebe, ale bohužel v tomto případě je čas se posunout dál a vyjít s pravdou ven. S Veru už netvoříme pár delší dobu,“ přiznal v příspěvku.

Na Kopřivové ocenil, jak zvládá svou roli. „Pořád jsme milující rodiče naší Ellinky a jsem vděčný, že Veru je skvělou maminkou. I když rodina vždy byla a je pro mě vším, co jsem si kdy přál, bohužel vždy věci nevyjdou tak, jak si přejeme,“ vysvětlil.

„Jako táta slibuju, že naši dceru budu dělat šťastnou a vychovávat z ní dobrého člověka. Věřím, že jednou bude cítit, že má skvělého tátu, tak jako mám já,“ povzdechl si Dubovický.

Kopřivová a Dubovický spolu randili už od modelčina rozchodu s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem. Na zásnuby pak došlo 22. února 2022. Předloni v květnu se jim narodila dcera Ella.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rozvod s Harrym jako jackpot? Historik popsal, na jaké peníze by si Meghan přišla

Tagy: