Další hvězdný rozchod. Kolečko a modelka Vignerová už nejsou pár, scenárista má novou lásku

Petr Kolečko a modelka Aneta Vignerová se rozešli. Informaci deníku Blesk potvrdil sám scenárista. Zároveň také přiznal, že se začal vídat s herečkou Denisou Nesvačilovou. Kolečko má s bývalou Miss České republiky dvouletého syna.

„Nejdůležitější, co je potřeba v tuto chvíli asi říct, je to, že jsme se s Anetou rozešli,“ řekl deníku Blesk Kolečko. Přiznal také, že jim to s Vignerovou už delší dobu neklapalo.

„Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta. Už delší dobu to opravdu problematický bylo a rozchod byl na spadnutí. Ani jeden jsme v tom vztahu nebyli šťastní,“ doplnil Kolečko. Detaily rozchodu si ovšem nechal pro sebe.

Zároveň však uvedl, že mezi ním a Denisou Nesvačilovou je „něco čerstvého a krásného“ a že herečka rozhodně není důvodem jeho rozchodu s Vignerovou. Podle informací webu Super si měli umělci padnout do oka při letním natáčení primáckého seriálu Pálava.

Vignerová tvořila s Kolečkem pár tři roky, během nichž přivedli na svět syna Jiřího.

Modelce se zřejmě po oznámení zprávy dostalo na sociálních sítích velké podpory, za níž 34letá matka poděkovala. „Moc vám všem děkuji za vaši podporu,“ vzkázala fanouškům a blízkým přátelům Vignerová na svém Instagramu.

Tagy: