Milenku si zaslouží, řekla o Kostkovi jeho manželka Mayerová. Herce povolenka nepotěšila

Kostka a Mayerová spolu tvoří pár už přes padesát let.

Petr Kostka a Carmen Mayerová 7 pádech

Herec Petr Kostka tvoří s herečkou Carmen Mayerovou manželský pár přes 50 let. Přesto stále vyzařují lásku. Mayerovová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka mimo jiné vysvětlila, proč by manželovi schválila milenku.

Loni oslavili Petr Kostka a Carmen Mayerová zlatou svatbu. Patří tak k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Mayerové by přitom vůbec nevadilo, kdyby měl její manžel milenku, dokonce by mu ji přála.

„Vždyť si ji zaslouží. Podívejte se, co se stane za padesát let. Má bábu,“ překvapila během rozhovoru v pořadu 7 pádů Honzy Dědka Carmen Mayerová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Čím Třeštíková vystrašila nápadníka? Spisovatelka promluvila o pozváních na rande

Kostka ale ujistil, že o milenku nemá zájem. „Když to máte dovolený, tak vás to nebaví. A já jsem šetrný,“ pronesl.

První seznámení

Mayerová a Kostka pak v pořadu společně zavzpomínali, jak se před lety potkali. „Sbírala jsem herce (podpisy herců, pozn. red.), kdykoliv přijeli do našeho města. Pana Kostku jsem nesbírala, toho jsem jenom obdivovala a milovala jsem ho,“ vyprávěla nyní osmasedmdesátiletá herečka. „Pak jsem ho později potkala naživo. Byl takový nafoukaný. Bylo to v Gottwaldově, dělala jsem zkoušky na nějaký film, prošli jsme restaurací a tam seděl Kostka ve vojenským, přehlížel mě,“ líčila.

„Zdání klame, já ji viděl, měla hezký nohy. Koukal jsem po ní a říkal jsem si: No jo, tohle nikdy nebude. A mám to přes 50 let,“ doplnil Kostka.

Ještě chvilku trvalo, než po letmém setkání přeskočila jiskra. „Bylo po představení, hrála jsem Šeherezádu, krásnej muzikál. On to možná ani neviděl, přišel si o pauze do divadla na decku,“ vzpomínala Mayerová. „Ale kvůli tobě,“ doplnil ji Kostka.

„No, prostě jsme se potkali a bylo. Tam to tak jenom svítilo, pamatuju si to dodnes, bylo to hezké. Pak jsem dělala záskok v Pařížance, takže jsme spolu jezdili na zájezdy, seděli jsme vedle sebe v autě vzadu. Vozil nás na zájezdy pan Hodač, to byl bratr Nataši Gollové, on dělal divadelního řidiče,“ rozpovídala se herečka. „Říkal: ‚Jednu erotickou zatáčku pro Péťu a říznul zatáčku‘,“ doplnil vzpomínky Kostka. „A já jsem pak upekla sekanou, bylo jí nějak hodně. A Petr říkal, že by se snad zastavil na tu sekanou,“ dodala Mayerová.

Dalším hostem, kterého si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla, je hudebník František Ringo Čech. V 7 pádech Honzy Dědka se objeví zpěvačka Sharlota, a (ex)manželky slavných mužů Veronika Fey Křen (dříve Vieweghová) a Zuzana Kodymová. Pořad sledujte v úterý 13. června ve 21.35 na Primě!

Tagy: