Velké usmíření v královské rodině? William pozval Harryho rodinu do Británie, tvrdí expert

Princ William se svou ženou Catherine by uvítali urovnání sporu s princem Harrym a jeho manželkou Meghan Markleovou. Královský expert Tom Quinn pro deník Mirror řekl, že je požádali, aby přicestovali do Spojeného království i se svými dětmi. To však podle odborníka měla Markleová odmítnout.

„William a Kate navrhli, aby Meghan a Harry přivezli děti. Chtějí se pokusit usmířit,“ sdělil královský odborník Tom Quinn webu Mirror. Princezna a princ z Walesu by prý uvítali, kdyby se jejich děti setkaly s Archiem a Lilibet, kteří v současné době žijí s rodiči v kalifornském Montecitu.

ČTĚTE TAKÉ: Palác odpovídal na otázky kolem rakoviny Kate. Typ, odhalení diagnózy i návrat k práci

Markleová s tím však údajně absolutně nesouhlasí. „Meghan by v žádném případě děti do Spojeného království nepřivezla. Tento návrh zatím nikam nevede,“ doplnil zdroj blízký královské rodině.

Napjatá atmosféra mezi členy královské rodiny panuje již delší dobu. Spory odstartoval otevřený rozhovor Meghan Markleové a prince Harryho s Oprah Winfreyovou, kde se pár ostře opřel do svých příbuzných, včetně Kate a Williama. Poté následovala dokumentární série, v níž se vévoda s vévodkyní ze Sussexu také nedrželi zpátky.

Když pak princ Harry vydal své memoáry Spare (Náhradník), spor mezi bratry eskaloval, připomíná web InStyle. Vévoda ze Sussexu v knize vznesl řadu obvinění na adresu svého staršího bratra a švagrové.

Poté, co Kate Middletonová odhalila světu, že jí byla diagnostikována rakovina, princ Harry a Meghan Markleová se s ní spojili a popřáli jí brzké uzdravení, napsal magazín People.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje léčbu. Diagnózu označila za šokující

Tagy:
princ Harry Meghan Markleová Meghan Markle královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton