Sandra Bullocková truchlí. Zemřel její milovaný partner Bryan, bojoval s nevyléčitelnou nemocí

Herečka Sandra Bullocková prožívá jedno z nejtěžších životních období. Po tříletém marném boji s onemocněním ALS zemřel její dlouholetý partner Bryan Randall, napsal magazín People s odkazem na prohlášení jeho rodiny. Nemoci, kterou lékaři nedokážou porazit, Randall podlehl v 57 letech.

„S velkým zármutkem oznamujeme, že 5. srpna zemřel Bryan Randall. Odešel pokojně po tříletém boji s ALS,“ uvedla rodina v oficiálním prohlášení uveřejněném magazínem People. „Bryan se rozhodl s ALS bojovat v soukromí, udělali jsme vše pro to, abychom jeho žádosti vyhověli,“ uvedla rodina.

ČTĚTE TAKÉ: Nemocný Bruce Willis potěšil fanoušky. Herec se po dlouhé době ukázal na veřejnosti

Randallovi nejbližší v prohlášení poděkovali lékařům a zdravotnickému personálu, který pomáhal zvládnout těžké období. „Jsme nesmírně vděční lékařům, kteří s námi proplouvali krajinou této nemoci, a také úžasným sestrám, které se staly našimi spolubydlícími a často obětovaly své vlastní rodiny, aby mohly být s naší,“ napsali.

„V tuto chvílí žádáme o soukromí, abychom se mohli vyrovnat s tím, že se musíme s Bryanem navždy rozloučit,“ dodali.

Bývalý model a fotograf Bryan Randall tvořil s populární herečkou pár od roku 2015. Seznámili se na narozeninové oslavě hereččina syna Louise, kterou Bryan fotografoval. Později téhož roku už začali oficiálně tvořit pár. Účastnili se společenských akcí včetně svatby herečky Jennifer Anistonové.

Pár společně vychovával tři děti, Sandřiny dvě adoptivní, a to třináctiletého Louise a desetiletou Lailu, a Randallovu dceru.

Bryan v posledních třech letech trpěl závažnou nemocí. Byla mu diagnostikována amyotrofická laterální skleróza, která způsobuje degeneraci buněk centrální nervové soustavy. Postupně dochází k svalové slabosti až atrofii. Pacient nakonec zůstává paralyzován, protože mozek není schopen ovládat většinu svalů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Klíšťata na jihu Čech. Odsud si Pražané vozí nebezpečné nemoci, varuje Prymula

Tagy: