Den po narozeninách zemřel legendární fitness instruktor. O život přišel v koupelně

Zemřel legendární americký fitness instruktor Richard Simmons, který byl proslulý vlastními fitness pořady. Odešel den po svých šestasedmdesátých narozeninách. Informaci přinesl magazín TMZ.

Richard Simmons zemřel v sobotu 13. července v brzkých ranních hodinách. Policie vyrazila do jeho domu v sousedství Hollywood Hills v Los Angeles krátce před desátou hodinou dopoledne poté, co přijala telefonát od Simmonsovy hospodyně, napsal web TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel legendární moderátor rozhlasové stanice Sparks. Smutnou zprávu oznámili kolegové

Nedlouho po příjezdu na místo byl slavný fitness instruktor prohlášen za mrtvého. Podle zjištění TMZ Simmons upadl v pátek večer v koupelně. Policie v tuto chvíli nemá podezření na cizí zavinění.

Den před svým úmrtím Simmons oslavil 76. narozeniny. „Ztratili jsme skutečného anděla,“ řekl pro americký web CNN jeho dlouholetý přítel Tom Estey.

„Nechci, aby lidé byli kvůli mému bratrovi smutní. Chci, aby na něj vzpomínali s opravdovou radostí a láskou, kterou vnášel do lidských životů. Opravdu mu na lidech záleželo. Během své kariéry volal, psal a posílal e-maily tisícům lidí, aby jim nabídl pomoc. Tak nebuďte smutní. Oslavte jeho život,“ vzkázal bratr Lenny Simmons.

Před deseti lety se populární fitness lektor stáhl ze záře reflektorů. Před nedávnem však poskytl exkluzivní rozhovor pro časopis People, ve kterém zmínil, že oslaví narozeniny sfouknutím svíčky. „Svíčka bude ale pravděpodobně na cuketě. Jsem totiž vegetarián,“ přiznal během interview.

„Jsem vděčný za to, že jsem tady, že jsem naživu další den. Své narozeniny strávím tím, co dělám každý den, tedy pomocí lidem,“ sdělil během emotivní zpovědi.

Na výsluní se dostal v sedmdesátých letech minulého století. Za svou dlouholetou a úspěšnou kariéru publikoval desítky fitness lekcí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vary jsou chrám filmu. Bartoška mi splnil sen, říká v exkluzivním rozhovoru hvězdný Brühl

Tagy: