Zemřel slavný slovenský zpěvák Grúň. Loučím se s vámi, napsal fanouškům před pár dny

Zemřel oblíbený slovenský zpěvák Dušan Grúň, píše web Topky.sk. V sobotu hudebník napsal na sociální sítě, že je na tom zdravotně velmi špatně. Zřejmě se připravoval na nejhorší, protože se v příspěvku loučil se svými fanoušky. Úmrtí potvrdila zpěvákova manželka Majka. Mezi jeho nejznámější hity patřily písně jako: Malvína, Plavovláska, Butterfly, Starý rodný dom či Hviezdy spod tvojich rias.

Jednaosmdesátiletý Grúň se léčil s těžkým zápalem plic, podle jeho manželky Majky mu navíc selhávaly orgány. „Nechtěl by chodit z nemocnice do nemocnice po zbytek života nebo být na přístrojích. Pokud by to tak mělo být, ať si ho raději k sobě vezme Pán Bůh,“ vyjádřila se zpěvákova žena pro Nový Čas Nedeľa.

V sobotu odpoledne sdílel Grúň na sociální síti Facebook znepokojivou zprávu. Přiznal, že jeho zdravotní stav je vážný a zároveň vyzval své fanoušky, aby se za něho modlili.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední dny Josefa Laufera před osudnou operací. Hýřil úsměvy, pak přišly komplikace

„Přátelé, modlete se za mě, prosím. Je to se mnou velmi špatné. Loučím se s vámi,“ napsal těžce nemocný hudebník.

O život bojoval Grúň v jedné z bratislavských nemocnic déle než týden, informoval Nový Čas Nedeľa.

Zpráva o jeho kritickém zdravotním stavu zasáhla řadu fanoušků. Do nemocnice mu posílali dojemné vzkazy a přáli mu, aby se brzy uzdravil. „Přeji vám mnoho sil, abyste ustál toto těžké období,“ napsala jedna z fanynek.

„Dušane, naše sluníčko, které rozplývá srdce písněmi, jež nás provázejí celý život, držíme vám palce. Život je velmi krátký, to zjistíme vždy až v nemoci. Je ale třeba stále věřit, že všechno bude v pořádku,“ přidala se další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel herec se španělskými kořeny Josef Laufer. Život mu zkrátil banální zákrok

Tagy: