Zemřela kontroverzní hvězda reality show. Slavná dcera miliardáře náhle podlehla mrtvici

Ve věku 62 let zemřela hvězda Netflixu Anna Shayová. Příčinou náhlého úmrtí oblíbené postavy z reality seriálu Království lesku (Bling Empire) byla mrtvice, informovala její rodina. Anna prožila život v luxusu a přepychu. Bohatství získala díky svému otci, zakladateli společnosti PAE.

„S hlubokým zármutkem v našich srdcích oznamujeme, že Anna Shayová, milující matka, babička, charismatická hvězda a náš nejjasnější paprsek slunce, zemřela ve věku 62 let na mozkovou mrtvici,“ uvedli nejbližší členové Anniny rodiny v prohlášení sdíleném s portálem Entertainment Tonight.

„Anna nás naučila, jak nebrat život příliš vážně a radovat se z těch lepších věcí. Budeme ji navždy postrádat a nikdy nezapomeneme,“ dodala rodina pro magazín People.

Bling Empire

Anna se dostala do povědomí veřejnosti díky kontroverzní reality show Bling Empire, která diváky nechává nahlédnout do života bohatých Asiatů žijících v Los Angeles. Anna byla jednou z hlavních postav pořadu. Ačkoli vystupovala v pořadu velmi excentricky, diváci si ji rychle oblíbili.

Vedle zesnulé miliardářky se v pořadu objevují Christine Chiuová, Kim Leeová, Kane Lim, Kevin Kreider a Kelly Mi Liová. Všechny náhlý skon Anny překvapil a vykolejil.  „To je tak obrovský šok. Annu tolik miluji. Vím, že jsme měli v pořadu problémy, ale ve skutečném životě jsem s ní byla báječně propojena. Dala mi tolik moudrých rad, na které nikdy nezapomenu,“ uvedla například Kim Leeová na Instagramu.

Miliardářská dědička

Anna Shayová měla japonské a ruské kořeny. Život prožila v Beverly Hills. Její vila má nyní hodnotu devíti milionů dolarů. Milovala módu, proto velmi často létala na nákupy do Paříže. Během natáčení se svěřila, že je čtyřikrát rozvedená a že všechny rozvody byly poklidné. Jejímu jedinému synovi Kennymu Kempovi se také dostalo trochu pozornosti. Krátce se objevil v seriálu a je vášnivým sběratelem drahých bongů, speciálních dýmek určených ke kouření marihuany, píše BuzzFeed News.

Pohádkové bohatství získala díky otci. Ten v roce 1955 založil společnost Pacific Architects and Engineers (PAE). Po jeho smrti firmu řídil Annin bratr a nakonec ji prodali. PAE je americký dodavatel obranných a vládních služeb. Mezi nynější klienty společnosti patří například americké ministerstvo zahraničí, NASA či OSN.

Tagy: