Zesnulý herec Norbert Lichý se nikdy neoženil, dětí se nedočkal. Až do smrti žil s matkou

Herec Norbert Lichý zemřel ve věku 59 let.

V 59 letech zemřel herec Norbert Lichý

Norbert Lichý, který ve čtvrtek zemřel necelý měsíc po svých 59. narozeninách, patřil mezi nepřehlédnutelné herce. Před kamerou ztvárnil desítky nezapomenutelných rolí. Jaké bylo jeho soukromí?

Lichý žil do smrti jako svobodný mládenec. Nikdy se neoženil a neměl děti. Společnost mu dělala pouze jeho maminka, s níž bydlel. „Těch vztahů bylo víc, ale myslím si, že i kdybych si přivedl snad půvabnou Sněhurku, tak se jí to líbit nebude,“ svěřil se dříve v jednom z rozhovorů pro deník Právo. I proto na lásku tak trochu rezignoval. „Teď už žádnou známost nevyhledávám. Většinu času jsem stejně v divadle, a jak se říká, co je v domě, není pro mě,“ popisoval herec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Slávka Budínová umírala jako multimilionářka. Peníze ji štěstí nepřinesly. Propadla alkoholu, láhve si nechala až do domu

Všechny vztahy krachly, u maminky mu nic nechybělo

Herec se kdysi toužil oženit, nakonec to však neklaplo. „Nějak to nevyšlo. Když jsem chtěl já, ona nechtěla, a když ona chtěla, nechtěl jsem já. Nepotkali jsme se v tom správném čase. Jsem takový staromilec, není mi špatně samotnému. Večer přijdu domů unavanej, protivnej, zlej a nemusím nic předstírat,“ líčil Norbert Lichý.

Přiznával, že s maminkou mu ve společné domácnosti nic nechybělo. Doma měl vždy velmi chutně navařeno. Dotazy novinářů na toto téma mu byly proti srsti. „Doma to je taková oáza klidu. S maminkou se mi žije dobře. Nevím, proč bych s ní neměl žít. Ať mi to někdo vysvětlí. Já díky tomu nejsem sám, ona není sama. Bylo by pro lidi srozumitelnější, kdyby ona měla jedna plus jedna a já dva plus jedna? Už by se na mě nedívali skrz prsty?“ citoval dříve herce web Prima Ženy.

Tagy: