Zpěvák Matteo Bocelli promluvil exkluzivně o hudebních začátcích. Slíbil brzký návrat do Česka

Zpěvák Matteo Bocelli

Exkluzivní rozhovor s Matteem Bocellim

Syn legendárního zpěváka Bocelliho, Matteo Bocelli, vystoupil v rámci svého evropského turné v Praze. V exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS popsal, jaké byly jeho začátky v hudebním světě i jak se vypořádává s očekáváním diváků.

Šestadvacetiletý Matteo Bocelli je na evropském turné. A jednou ze zastávek byla i Praha, kde si zpěvák vysloužil ovace ve stoje. „Upřímně řečeno, reakce diváků byla neuvěřitelná. Chci říct, že opravdu doufám, že se co nejdříve vrátím,“ řekl Bocelli pro CNN Prima NEWS. Diváky oslnil syn slavného tenoristy Andrea Bocelliho nejen hudbou. „Lidem vidíte do očí. Ten kontakt s lidmi je velmi blízký a je to krásné,“ dodal zpěvák.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Gabriela Lašková vyrazila pár dní před porodem do společnosti. Promluvila i o jménu miminka

Mattea hudba provází celý život. „Otec doma vždycky zpíval. Já jsem od svých šesti let hrál na klavír a pak jsem začal zpívat. Bylo mi asi 16 nebo 17, když jsem poprvé vystoupil na veřejnosti. Že je hudba součástí mého života, jsem věděl vždycky,“ popsal Bocelli.

Do světa vykročil v roce 2018 společným duetem se svým otcem nazvaným Fall On Me. „Rozhodně to byla věc, která mě navždy poznamenala. Věděl jsem, že tohle bude moje cesta. Největší výzvou samozřejmě je, že lidé mají spoustu očekávání, že je to jako když vidíte například syna Cristiana Ronalda – chcete vidět někoho, kdo hraje jako Ronaldo. Věděl jsem, že lidé ode mě očekávají, že budu zpívat jenom operu. Ale pravda je, že každý má svůj vlastní život, své vlastní pocity a doufám, že se lidem moje osobní cesta líbí,“ líčil zpěvák.

Ač je synem slavného tenoristy, jeho styl překračuje hudební žánry – od klasiky k popu. A tak během koncertu zazněla i píseň od Eda Sheerana, se kterým na ní spolupracoval. „Obdivuji nejen jeho talent jako hudebníka, ale i jeho jako bytost. On je opravdu neuvěřitelný člověk. Myslím, že to není běžné, aby se v jednom člověku vidělo tolik úspěchů a tolik dobra,“ sdělil Bocelli.

Italský zpěvák poslal prostřednictvím CNN Prima NEWS vzkaz svým fanouškům: „Tady Matteo a s některými z vás jsem zažil krásnou noc a opravdu moc doufám, že se vrátím. Chci s vámi sdílet hudbu, mluvit s vámi. Nemůžu se dočkat, až budu zpátky. Vidíme se.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Andělů je plná onkologie, říká Slováčková. Promluvila o boji s nemocí i plánech na léto

Tagy: