Elton John skončil v nemocnici. Hudební hvězdu odvezli kvůli pádu ve vile

Populární britský zpěvák Elton John musel být v neděli večer hospitalizován poté, co upadl ve své vile ve Francii. V pondělí ráno držitele ocenění Grammy lékaři propustili, což potvrdil jeho zástupce deníku Daily Mail.

Šestasedmdesátiletý zpěvák byl převezen na ortopedické oddělení do Nemocničního centra kněžny Grace v Monaku. Tam mu lékaři ošetřili lehká zranění, která si přivodil po pádu ve své vile v jihofrancouzském městě Nice, napsal server BBC. „Elton zamířil do místní nemocnici poté, co uklouzl v jeho domě. Šlo o preventivní vyšetření,“ řekl mluvčí hudebníka pro portál.

ČTĚTE TAKÉ: 750 tisíc za hodinové vystoupení? Výmysl, vyvrací nařčení manažerka Marka Ztraceného

V nemocnici muzikant strávil noc a v pondělí v ranních hodinách byl propuštěn. „Nyní je zpět doma a v dobrém zdravotním stavu,“ uvedl zpěvákův zástupce pro britský deník Daily Mail.

Elton John tráví léto ve Francii společně s manželem Davidem Furnishem a jejich dvěma syny. V červenci zakončil pětileté turné Farewell Yellow Brick Road, při kterém odehrál přes 330 koncertů v různých zemích po celém světě.

Poté se rozhodl skončit s koncertováním, nevyloučil však, že by v budoucnu vydal nové písně. Aktuálně se chce více soustředit na svou rodinu, připomněl web The Sun.

Tagy: