Justin Timberlake zatčen. Několik hodin strávil ve vazbě, měl řídit pod vlivem alkoholu

Justin Timberlake

Justina Timberlakea zatkla policie

Populární zpěvák Justin Timberlake byl zatčen a několik hodin strávil ve vazbě poté, co ho na newyorském Long Islandu zadrželi pro podezření, že řídil pod vlivem alkoholu. Informoval o tom magazín People s odvoláním na policejní oddělení v Sag Harboru. Timberlake byl už předveden před soud, který ho po úvodním jednání propustil na svobodu, uvádějí americká média.

Zpěvák Justin Timberlake byl zatčen v pondělí v noci v Hamptons. Zprávu magazínu People potvrdil zástupce policejního oddělení v Sag Harboru.

Podle anonymního zdroje měl slavný hudebník řídit pod vlivem omamné látky. Po nočním zadržení stanul před soudem v městečku Sag Harbor, kde má proces podle oznámení prokuratury pokračovat 26. července. Timberlakeovi zástupci na žádost agentury AP o komentář bezprostředně nereagovali.

ČTĚTE TAKÉ: Příští rok budeme mít jedinou show, říká kapela Mirai. Teď slaví léto s fanoušky po celém Česku

Dokument zveřejněný soudem uvádí, že zpěvák řídil nové BMW, když jej krátce po půlnoci místního času (06:00 SELČ) zastavil strážník. „Jeho oči byly podlité krví, z jeho dechu byl cítit silný zápach alkoholu, měl zpomalenou řeč a chůze byla nejistá,“ popsala policie jeho stav. Timberlake podle dokumentu strážníkovi řekl, že měl jedno martini, dechovou zkoušku odmítl.

Východ Long Islandu, kde se kauza odehrává, je oblíbenou letní destinací bohatých nacházející se několik desítek kilometrů východně od New Yorku, poznamenala AP.

Timberlake má podle svých internetových stránek na tento víkend naplánované dva koncerty v Chicagu a příští týden dvě vystoupení v New Yorku.

Třiačtyřicetiletý zpěvák a herec se proslavil jako člen chlapecké skupiny 'N Sync. Uspěl i poté, co se vydal na sólovou dráhu, má mimo jiné deset cen Grammy. Úspěch měl i ve filmu, zahrál si například ve snímku Alpha Dog, V řetězech, Guru lásky či Sociální síť o vzniku Facebooku.

Držitel řady ocenění včetně Emmy nebo Brit Award po rozchodu s Britney Spearsovou tvořil několik let pár s hollywoodskou hvězdou Cameron Diazovou. V roce 2007 se jeho partnerkou stala další herečka Jessica Bielová, se kterou se v říjnu 2012 oženil. Pár má dva syny –⁠⁠⁠⁠⁠ devítiletého a tříletého.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Detaily kolem smrti Victorie Velvet. Chtěla před manželem utéct do Česka, tvrdí kamarádka

Tagy: