Peroutka po coming outu: Bál jsem se klišé a definování. Prozradil, co bylo zdaleka nejtěžší

Zpěvák Milan Peroutka se na sociální síti pochlubil prvními snímky z veselky s partnerem Dominikem. K fotkám přiložil i text, ve kterém přiznal, co na jeho coming outu bylo nejtěžší. V dojemné zpovědi se také svěřil, že pokud jeho příběh pomohl byť jednomu člověku, mělo to smysl.

Milan Peroutka se na sociální síti Instagram fanouškům svěřil, že uzavřel registrované partnerství. Dva týdny od svého oficiálního coming outu se zpěvák svým příznivcům konečně ozval znovu.

ČTĚTE TAKÉ: Mirai si plní sny, s pilotní licencí má velké plány. Prozradil, co mu nahání největší hrůzu

Nejtěžší bylo přiznat to sám sobě

„Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší?“ napsal v příspěvku. „Přiznat to sám sobě,“ svěřil se hudebník. „Nechtěl jsem najednou být pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou mohou řešit cokoliv. Všichni jsme zvyklí pro lepší orientaci v lidech na určité kategorie, a já se bál těch klišé a definování. Chci tu být pro všechny,“ pokračoval Peroutka.

„Přečetl jsem všechny vaše zprávy i komentáře, chtěl jsem bez okolků znát, jak na tom v Čechách jsme. Mám ve zprávách vaše příběhy, a i když teď na rovinu nejvíc řeším ten svůj, děkuju vám za důvěru a nechci ji zklamat. Kdyby měl můj příspěvek pomoct a dodat odvahu jedinému člověku, stálo to za to. A nebo také přispět tomu, aby se tohle stalo zase o kousek normálnějším. Protože jednou takový příspěvek právě díky dalším podobným prolomením tabu nevyvolá zdaleka tolik emocí, jednoduše díky tomu, že na tom přestane být cokoliv tak zvláštního. A já budu na houpacím křesle vyprávět, jak to pro mě bylo kdysi náročný,“ zakončil svou zpověď.

Obřad se konal v prostředí pětihvězdičkového historického hotelu Chateau Mcely na Nymbursku nedaleko Prahy. Do registrovaného partnerství vstoupil třiatřicetiletý Peroutka s pětadvacetiletým Dominikem Roubínkem. Ten je podle informací Blesku synem brněnské podnikatelky Renaty Roubínkové Baierové, která je první českou franšízantkou McDonald's. Renata je majitelkou celkem sedmi poboček v Brně a Jihlavě, napsal portál E15. Pár si řekl svá „ano“ po necelé roční známosti. Původně chtěli počkat na schválení manželství pro všechny, nakonec ale vstoupili do registrovaného partnerství.

Peroutka se veřejným debatám o svém soukromí vyhýbá a snaží se toho co nejvíce držet pod pokličkou. Nový vztah ale bez bližších podrobností potvrdil v únoru pořadu Showtime. „Já to fakt strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o ní víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že ta média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže nějak si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám,“ řekl tehdy Milan.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nalakované nehty? Pěkný doplněk i pro muže, řekl Pavlovčin. Promluvil o sňatcích homosexuálů

Tagy: