Showbyznys truchlí po Newtonové-Johnové. Měl jsem tě moc rád, vzkázal Travolta

Kromě filmu se Olivia Newton-John věnovala také hudbě.

Zemřela hvězda Pomády, herečka Olivia Newtonová-Johnová

Smrt australské herečky Olivie Newtonové-Johnové, kterou proslavila role Sandy ve filmu Pomáda, zasáhla mnoho jejích bývalý kolegů i přátel. Kondolence do jižní Kalifornie, kde umělkyně zesnula, míří z celého světa.

„Má nejdražší Olivie, díky tobě se nám všem žije mnohem lépe. Tvůj vliv byl neuvěřitelný. Měl jsem tě moc rád. Uvidíme se na cestě, kde budeme zase všichni spolu. Tvůj John,“ uvedl na svém Instagramu herec John Travolta, který v muzikálu Pomáda ztvárnil Dannyho, přítele Sandy.

„Byla příliš mladá na to, aby opustila tento svět. Ať odpočívá v pokoji,“ napsala na svém instagramovém účtu americká zpěvačka a herečka Barbra Streisandová.

Vyznání herečce zveřejnil na svých sociálních sítích i hudebník Richard Marx. „Srdce mám zlomené. Odpočívej, milá přítelkyně. Byla jsi tak laskavý a milující člověk jako nikdo před tebou. Budeš mi chybět každý den.“

Hereččina smrt zasáhla i legendu sci-fi filmu George Takaie. „V Olivii Newtonově-Johnové jsme ztratili velkou, ikonickou umělkyni, která nás opustila příliš brzy, ve věku pouhých 73 let. Věřím, že je nyní ve velkém Xanadu (muzikál, ve kterém zesnulá herečka hrála múzu všech umělců, pozn. red.) na onom světě. Věz, že jsme ti navždy beznadějně oddáni, Olivie. Odpočívej v písních a veselí,“ napsal.

Úsměvné video z hereččina života sdílela držitelka ceny Grammy Kathy Griffinová. „Olivia Newtonová-Johnová všechny válcovala,“ komentovala vtipný záznam z odpoledního čaje, kterého se herečka účastnila.

Tagy:
smrt Instagram pohřeb herec pozůstalí John Travolta Pomáda truchlení Barbra Streisandová Richard Marx