Patrasová a Slováček vyrazili na večírek, spolu ale moc nebyli. Co řekla Dáda o vztahu?

Dáda Patrasová a Felix Slováček

Děje se snad něco? Hudebník Felix Slováček a herečka Dáda Patrasová sice společně vyrazili na večírek, na něm pak ale manželé spolu příliš nepobyli. Co po akci prozradili?

Co je u Dády a Felixe nového, zjišťovali reportéři televize Prima. „Ráno snídaně, v poledne oběd, večer večeře, co jiného byste chtěli slyšet,“ ohradil se Felix. Dáda poté doplnila, že snídani někdy chystá i Felix. „Umí namazat chleba a umí vajíčka. To když jsem zjistila, tak má smůlu,“ zmínila.

Že by se jejich život omezil jen na téma pravidelného stravování a na večírek jdou spolu proto, aby bylo vidět, že jsou stabilní pár? „Do našeho soukromého života nikomu nic není a jestli nás vidíte pohromadě, tak asi jsme spolu,“ prohlásila Dáda.

A na otázku, zda jsou spolu šťastní a spokojení, odpověděla: „Já jsem ráda, že končí covid a že se všechno vrací do normálu.“ Bok po boku reportéři Dádu s Felixem kromě focení nebo rozdávání rozhovorů za celou dobu neviděli. Hned poté se rychle odpojili a šli každý na jinou stranu. Jak zvládnou společnou dovolenou na Kanárských ostrovech, zůstává otázkou.

Slováček se k Patrasové znovu nastěhoval v prosinci, a to po dlouhém románku s Lucií Gelemovou.

Tagy: