Tragická nehoda u Hradce. Žena nepřežila srážku dvou aut, děti utrpěly vážná zranění

Tragická nehoda dvou osobních aut u obce Rozběřice, která spadá pod Všestary na Královéhradecku, uzavřela v úterý na několik hodin hlavní silniční tah z Hradce Králové na Jičín. Na místě zemřela řidička jednoho z aut. Dvě děti, které s ní cestovaly, utrpěly vážná poranění. Muž z druhého auta vyvázl s lehčím zraněním. Na místě zasahovaly všechny záchranářské složky včetně vrtulníku.

K nehodě došlo okolo 8:30 na silnici I/35 u Všestar mezi Hradcem Králové a Hořicemi, informovali na sociální síti Twitter královéhradečtí hasiči.

ČTĚTE TAKÉ: Přijetí eura jako nové Fialovo téma? Lidovci či TOP 09 ho chválí, naráží však u vlastní ODS

Silnice byla v místě nehody okolo poledne částečně zprůjezdněna. „Provoz je řízen kyvadlově,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Podle policie se dvě osobní auta srazila čelně. „Na místě zemřela 41letá řidička. Její dvě nezletilé děti a 69letý řidič z druhého vozidla utrpěli zranění, s kterým byli převezeni do nemocnice, uvedla Kormošová. U řidiče policisté vyloučili alkohol dechovou zkouškou, u zemřelé ženy byla nařízena soudní pitva.

„Při střetu dvou osobních aut zemřela jedna řidička. Spolu s ní cestovaly dvě nezletilé děti, které utrpěly vážná zranění trupu. Jedno dítě přepravil do nemocnice vrtulník, druhé sanitka. Muž z druhého auta utrpěl lehčí zranění, také on byl převezen k ošetření do Fakultní nemocnice Hradec Králové,“ uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Past na řidiče na Klatovsku: V zatáčce uprostřed silnice stojí strom. Nelze ho pokácet, je chráněný

Tagy: