Krainová vysvětlila, proč chce prodávat své nahé fotky. Smutní moralisté, opřela se do kritiků

Modelka Simona Krainová si založila účet na platformě OnlyFans, kde chce prodávat snímky, které nemůže zveřejňovat na jiných sociálních sítích. Prozradila to na Instagramu, kde svůj krok i obhajovala. Někteří fanoušci jsou nadšení, jiní ji kritizují. Herečka Alice Bendová jí vyjádřila podporu a napsala, že by s radostí učinila totéž.

V průběhu víkendu vyvolala Simona Krainová svým oznámením, že si vytvořila účet na OnlyFans, velké pozdvižení. Za měsíční předplatné modelčina profilu nazvaného OnlySimonaFans, kde je zatím sedm příspěvků, fanoušek zaplatí zhruba 440 korun.

ČTĚTE TAKÉ: Kazmův premiérový trhák přepsal v Česku tabulky návštěvnosti. Porazil i Anděla Páně 2

Krainová chce na stránku postovat především umělecké akty, které nemůže sdílet na jiných platformách. „Na řadu mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto. Už mě to fakt nebaví, několikrát se mi stalo, že mi fotky nezveřejnili nebo mě nutili k odstranění,“ vysvětlila na úvod v prohlášení na sociální síti.

„Focení patří neodmyslitelně k mojí práci, mám ji ráda a ano, živí mě velmi dobře. Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s Vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde. A tak Vám umožním je zhlédnout právě pomocí platformy OF,“ napsala s tím, že své obdivovatele nechá nahlédnout do soukromí.

„Naopak jsem ráda, že tato jednoduchá platforma existuje a umožňuje lidem, jako jsem já, svobodně rozhodnout, co budou publikovat a co ne. Také nám nabízí monetizovat obsah, jehož tvorba stojí mnoho úsilí, peněz a spoustu práce lidí kolem,“ obhajovala Krainová založení profilu na placené platformě bez cenzury, kde řada celebrit prodává nahé fotky a videa.

Nakonec sledující vyzvala, aby byli milí, tolerantní, a zanechala vzkaz i kritikům. „Nechme lidi žít, jak chtějí. Možná by nebylo od věci se trochu pousmát než hned hledat chyby a soudit. Ti, komu se to líbí, ať si to užijí, a zbytek smutných moralistů ať si dá tmavou čokoládu, zmírňuje stres a na*ranost,“ uzavřela modelka.

Bendová chce taky OF

Někteří fanoušci jsou z rozhodnutí prodávat odvážné snímky nadšení. Krainovou podpořily i známé tváře, jako jsou například kuchařka Kamila Rundusová alias Chef Kamu nebo herečka Alice Bendová. Ta se dokonce přiznala, že si by si profil také ráda založila.

„Jo, konečně. Myslím, že ty přiblblý předsudky už snad půjdou stranou. A já se brzy připojím. Mám tolik hezkých fotek a videí, které sem dávat nechci, protože zaměření mého profilu je tady prostě jiné,“ upozornila Bendová.

Vlna kritiky

Pod příspěvkem je však i řada negativních komentářů. Spousta fanoušků její rozhodnutí nechápe a myslí si, že je to pod její úroveň.

„Proč ta krásná, všemi milovaná a ve světě známá Simona teď takto klesá? Nerozumím. Chci podotknout, že rozhodně nejsem puritánka,“ okomentovala jedna z fanynek.

„Za mě zklamání. Byla jste pro mě žena na úrovni. Kvůli penězům? Ale je to Vaše rozhodnutí a mé je, že Vás přestávám sledovat,“ vzkázala Krainové další komentující.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo řekl, že stáří je krásné? Je to kravina, míní Krainová. Zrušila i oslavu svých padesátin

Tagy: