Slavný youtuber Jake Paul je v Praze. Prošel se po Karlově mostě, chce se potkat s fanoušky

Světoznámý americký youtuber a boxer Jake Paul přijel do Prahy. Do tuzemské metropole zavítal spolu s českým influencerem Jonem Mariánkem, který dlouhodobě žije v USA. Na sociálních sítích oba popsali, kam vedly jejich první kroky. Oba se chtějí v úterý zúčastnit setkání s fanoušky, které se uskuteční v Riegrových sadech.

Jeden z nejvýdělečnějších českých youtuberů přijel do Prahy v pondělí odpoledne. Na svém Instagramu zveřejnil po přistání krátké video. Společnost mu dělá světoznámý influencer Jake Paul, který se má v listopadu v ringu utkat s legendou boxu Mikem Tysonem.

ČTĚTE TAKÉ: Rozhovor Trumpa s Muskem narušil zřejmě útok hackerů. Exprezident vyprávěl o atentátu

Paul na svém Instagramu sdílel fotografie z míst, která v české metropoli stihl navštívit. S fanoušky se podělil o snímek Žižkovské věže a sdílel video z procházky po Karlově mostě.

Oba influenceři mají v plánu setkání s fanoušky. To se uskuteční v úterý od 17 hodin na venkovním sportovišti TJ Sokol v Riegrových sadech. Přichystat si měli velkou show, v rámci které hodlají svým fanouškům rozdat 10 automobilů. Jeden z nich by měl kupříkladu dostat člověk, který se akce v Riegrových sadech zúčastní s nejlepším transparentem.

Jake Paul je jedním z nejznámějších světových influencerů. Na Instagramu jej sleduje přes 26 milionů lidí, jeho kanál na Youtube odebírá přes 20 milionů uživatelů. Letos v listopadu se v ringu utká s bývalou boxerskou hvězdou Mikem Tysonem. Zápas bude živě vysílat streamovací platforma Netflix.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Legendární Mike Tyson se vrací do ringu. Chystá se na zápas s kontroverzním youtuberem

Tagy:
Instagram boxer Mike Tyson youtuber celebrity sport Praha Jon Mariánek Jake Paul Influencer společenská rubrika