Slavný youtuber pobláznil Prahu: Obdaroval bezdomovce, dal si trdelník a utíkal před fanoušky

V sobotu Prahu navštívil jeden z nejsledovanějších youtuberů a influencerů světa, který si říká Speed. Během své kratičké návštěvy stihl ochutnat trdelník a obdarovat nezanedbatelnou finanční částkou náhodného pražského bezdomovce. Také se z něj stal fanoušek pražské Sparty a nakonec zběsile prchal i se svými strážci před davem fanatických fanoušků. Svá dobrodružství po historickém centru české metropole samozřejmě přenášel v přímém přenosu na svém kanále na YouTube.

Kam zavítá Speed, tam nuda nehrozí. Jak bylo patrné z videa na platformě YouTube, ani návštěva stověžaté Prahy se neobešla bez extravagancí.

ČTĚTE DÁLE: Strhující výkon, jásá prezident Pavel. Politici gratulují Krejčíkové k triumfu na Wimbledonu

Během své pražské návštěvy dostal nejprve krátké školení o vzájemné rivalitě mezi Slavií a Spartou, jak sdílel jeden z uživatelů sítě X. Následně jednomu z pražských bezdomovců Speed věnoval čtyři tisíce korun.

Poté si za frenetického jásotu přítomných adolescentů labužnicky pochutnal na trdelníku.

Nakonec jednoho ze Speedových ctitelů ve sparťanském dresu drsným způsobem eliminoval bodyguard.

Na Karlově mostě rodáka ze státu Connecticut zaujala legenda o vajíčkách přidaných při stavbě do pilířů mostu. „Oni tam jako dali vejce,“ ptal se udiveně svého mladého průvodce slavný influencer. Na historickém mostě jej také zaujal jeden z návštěvníků v kostýmu dinosaura. „Co dělá dinosaurus v České republice?“ vykřikoval zmateně před zraky turistů Speed.

Cestou kolem barokního Klementina dav bouřlivě vyvolával youtuberovo jméno. „I Show Speed! I Show Speed!“ skandovali fanoušci v historických uličkách. „Češi jsou dost šílení,“ konstatoval vystrašeně Speed poté, co se prodral přes davy obdivovatelů do bezpečí svého vozu. „Je tu příliš mnoho děcek,“ sdílel nakonec své pocity na kameru.

Devatenáctiletý Speed během svého evropského turné stihl zavítat na různá místa starého kontinentu. V květnu se například zúčastnil legendárního běžeckého závodu za bochníkem sýra Cooper's Hill Cheese-Rolling Race v hrabství Gloucestershire, informoval web BBC. Jak nedávno uvedl deník Daily Mail, Speed zavítal i na závodní okruh Nürburgring v Německu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rizikového pití alkoholu v Česku přibývá. Je to alarmující, varuje adiktolog a popisuje důvody

Tagy: