Češka, která radila královské rodině s jídlem: Harry už mě nepotřebuje, má Meghan

Klientem nutriční poradkyně Gabriely Peacock byl i princ Harry.

7 pádů Honzy Dědka (36) - Gabriela Peacock

Uznávaná nutriční poradkyně Gabriela Peacock radila ve výživě i členům královské rodiny. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradí, jak ji zasáhlo úmrtí britské královny Alžběty II. i proč se rozhodla ukončit spolupráci s princem Harrym.

Mezi klienty nutriční poradkyně Gabriely Peacock patří řada známých osobností. Mezi nimi například i moderátor pořadu Top Gear Jeremy Clarkson. „Je jedním z mých nejoblíbenějších pacientů, protože mu vždycky radím, on to neposlouchá a za dva měsíce se vrátí pro další radu,“ řekla s úsměvem Peacock.

Kromě Clarksona se ale starala i o členy britské královské rodiny. I proto ji smrt královny Alžběty II. velmi zasáhla. „Smrt královny jsem vnímala asi jako každý v Británii. Očekávalo se, že se to stane, ale je to velmi smutné. Královna byla milovaná, obdivovaná, respektovaná. Obětovala celý svůj život národu,“ sdělila Peacock, která s jídelníčkem radila i princi Harrymu. To se ale změnilo. „Už mě nepotřebuje, má manželku, která mu jídelníček určitě navrhne,“ řekla nutriční poradkyně s úsměvem.

Princ Harry ji už nepotřebuje

Na čem si princ Harry nejvíc pochutnává, ale nesdělila. „Konkrétní být nemůžu, mám podobný vztah s pacienty, jako mají lékaři. Kdybych o nich začala povídat, už se ke mně nikdy nevrátí,“ zdůraznila.

Přestože ostatním úspěšně radí ohledně správné výživy, v kuchyni jí to moc nejde. „Já vařím hrozně. Když už vařím, je výsledek dobrý. Ale protože nevařím často, čas strávený v kuchyni je pro mě hrozně stresující. Všechno se mi pálí, všechno převařím. A manžel to pak nechce jíst,“ přiznala se  Peacock k nepříliš dobrým výsledkům svého kuchařského umění.

Nejen jaká byla spolupráce s královskou rodinou, se dozvíte v úterý od 21.35 v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. V něm kromě Peacock vystoupí také herec Miroslav Hanuš, knižní influencerka Petra Čiháková a zpěvák Adam Mišík, který prozradí, co si myslí o textech písní svého otce.

Tagy: