Sledujte ZÁZNAM superdebaty Česko hledá premiéra

Česko hledá premiéra: Souboj hlavních kandidátů (2)

CNN Prima NEWS si pro diváky své velké závěrečné superdebaty Česko hledá premiéra připravila několik revolučních novinek. Dvouapůlhodinový souboj za účasti publika v sále se byl rozdělen do dvou částí. V první budou změřili své síly čtyři političtí lídři, do druhé, finálové části, postoupili dva z nich - Andrej Babiš a Petr Fiala. Svým hlasováním je vybrali sami diváci.

„Divákům chceme nabídnout ještě něco navíc, co jinde nenajdou: možnost volby, doslova v přímém přenosu. Věříme, že tyto inovace ocení nejen kvůli atraktivnímu formátu a širšímu spektru názorů a postojů k důležitým tématům, ale především díky možnosti rozhodnout, kdo z politiků má v superdebatě postoupit k metě nejvyšší,“ říká Pavel Štrunc, šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS.

Hlasovat můžete prostřednictvím SMS nebo ankety ve článku zde.

V závěrečné superdebatě Česko hledá premiéra se nejprve střetli zástupci hnutí ANO, koalice Spolu, koalice Piráti a Starostové a hnutí SPD. Diváci v průběhu první části superdebaty měli  možnost hlasovat o svých favoritech a jejich výkonech. Dva z přítomných politiků, kteří obdrželi nejvíce hlasů, postoupili do velkého finále.

Pozvání do nedělní superdebaty potvrdili:

  • Andrej Babiš (hnutí ANO)
  • Petr Fiala (koalice Spolu)
  • Ivan Bartoš (koalice PirSTAN)
  • Tomio Okamura (hnutí SPD)

Kromě superdebaty je dalším předvolebním diskusním pořadem s diváky ve studiu Speciál 360°: Hlas lidu. Závěrečný díl uvede CNN Prima NEWS 6. října ve 20:00.

Do superdebat byli pozváni zástupci politických subjektů vybraných na základě zprůměrování výsledků volebních modelů tří agentur zveřejněných k začátku letošního září.

Tagy: