Sledujte K věci s Babišem: Jak se mu vede v kampani? A jak by řešil uprchlickou krizi?

Andrej Babiš

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Bývalý premiér Andrej Babiš objíždí Česko se svým obytným vozem. Jak se mu vede v kampani, o které říká, že to není kampaň? Česko tíží inflace. Kudy z ní ven? Jak by řešil uprchlickou krizi? A bude mezi prezidentskými kandidáty? Předseda hnutí ANO bude hostem pořadu K věci na CNN Prima NEWS.

Babiš minulý týden zahájil jízdy obytným vozem za voliči. Na svých cestách v obytném autě si chce povídat s lidmi. Uvnitř má i kuchyňku, šatnu, koupelnu nebo čtyři postele. Na karosérii je plakát hnutí ANO, který se poslední týdny objevuje na billboardech.

Podle expremiéra nejde o kampaň, ale o cestu za voliči, s nimiž se chce setkávat jako ve své poslanecké kanceláři v Roudnici nad Labem. Podle Františka Sivery z úřadu, který dohlíží na hospodaření politických subjektů, ale hnutí ANO musí plakát z auta zahrnout do nákladů letošních voleb, protože se shoduje s plakáty na billboardech v kampani k těmto volbám.

Jak blízko je Babišova prezidentská kandidatura? A jak by řešil současnou inflaci a další problémy s ní spojené? Jak podle něj vláda zvládá uprchlickou vlnu? Otázky předsedovi ANO v pořadu K věci položí moderátorka Lucie Hrdličková.

K věci sledujte na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku od 12:30.

Tagy: