Sledujte ZÁZNAM Partie: Co chystá Putin na Den vítězství? Odpoví politici i experti na Rusko

Ruský prezident Vladimir Putin

PARTIE Terezie Tománkové 8.5.2022

Jak Česko zvládá krize? Komu vláda pomáhá a na koho zapomíná? V Partii Terezie Tománkové budou diskutovat předseda poslanců ODS Marek Benda a předseda hnutí SPD Tomio Okamura. Ve druhé části dojde na velkou politickou diskusi. Vystoupí místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Věra Kovářová z hnutí STAN, stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš Juchelka z hnutí ANO, senátor a 1. místopředseda TOP 09 Tomáš Czernin a předseda ČSSD Michal Šmarda.

V nedělní Partii Terezie Tománkové budou hrát prim témata kolem krizí, které způsobila či ještě více posílila ruská invaze na Ukrajinu. Po zahájení války do Česka a dalších států na západě začaly proudit miliony ukrajinských uprchlíků. V Česku jich má být již kolem 300 tisíc.

Stará se o tyto uprchlíky vláda adekvátně a nezapomíná na vlastní občany? A jak chce pokračovat v řešení energetické krize, rostoucí inflaci či zajištění plynu a ropy?

V první části Partie na CNN Prima NEW se střetnou šéf poslaneckého klubu ODS Marek Benda s předsedou SPD Tomiem Okamurou.

Druhá část nabídne politickou debatu se zástupci hned několika stran. Zúčastní se Věra Kovářová za STAN, Aleš Juchelka z ANO, Tomáš Czernin za TOP 09 a šéf ČSSD Michal Šmarda.

Partii Terezie Tománkové sledujte na CNN Prima NEWS a na Primě každou neděli od 11:00.

Tagy:
krize Marek Benda Tomio Okamura Partie Terezie Tománkové Michal Šmarda Tomáš Czernin Věra Kovářová vláda Česko Aleš Juchelka