Sledujte politickou debatu v Partii s Hladíkem a Dostálovou: Je možné opravit Green Deal?

Petr Hladík (KDU-ČSL) a poslankyně Klára Dostálová (za ANO)

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Je možné opravit Green Deal? A má horší kauzy vláda, nebo opozice? V Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS o tom budou diskutovat ministr životního prostředí Petr Hladík z KDU-ČSL a poslankyně Klára Dostálová (za ANO). Následovat bude velká politická diskuze poslanců.

Představitelé českých politických stran se shodují, že v současné podobě je Green Deal pro Evropu nepřijatelný a potřebuje změny. Pokud by k nim nedošlo, hrozí prý starému kontinentu ztráta konkurenceschopnosti.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Klimatickou krizi vyřeší jen nová levná technologie, říká expert. Zmínil adekvátní alternativu

Je možné Zelenou dohodu opravit? A kolik nás bude stát? V Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS o tom budou diskutovat ministr životního prostředí Petr Hladík z KDU-ČSL a poslankyně Klára Dostálová (za ANO). Řeč bude také o tom, jestli více kauzy škodí vládě, nebo opozici.

Ve druhé části bude následovat velká politická diskuse. Té se zúčastní poslanci Michal Kučera (TOP 09), Viktor Vojtko (STAN), Patrik Nacher (ANO) a Radim Fiala (SPD).

Partii Terezie Tománkové sledujte v neděli 14. dubna od 11 hodin na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy:
Evropa TOP 09 Terezie Tománková KDU-ČSL Richard Brabec ANO 2011 Patrik Nacher Radim Fiala Petr Hladík Green Deal Michal Kučera Zelená dohoda pro Evropu Viktor Vojtko