Sledujte Partii s ministrem dopravy Kupkou z ODS a místopředsedou Sněmovny Havlíčkem z ANO

Ministr dopravy Martin Kupka (ODS) a místopředseda Sněmovny Karel Havlíček (ANO)

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 23.4.2023

Vláda mluví o důchodové reformě i zvyšování některých daní. Co konkrétně nás může čekat a co se bude snažit opozice ve Sněmovně zamítnout? Nejen o tom ve velké politické diskusi v Partii Terezie Tománkové diskutují ministr dopravy Martin Kupka (ODS) a místopředseda Sněmovny Karel Havlíček (ANO). Následuje velká politická diskuse, jíž se zúčastní Jakub Michálek (Piráti), Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), Margita Balaštíková (ANO) a Jan Síla (SPD).

Vláda vymýšlí, jak stabilizovat státní rozpočet. Ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) mluvil například o změně sazeb DPH, ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) zase představil návrh na změnu u důchodů.

Kde ušetřit peníze a kde najít nové příjmy, o tom v nedělní Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS diskutovali ministr dopravy Martin Kupka a místopředseda Poslanecké sněmovny Karel Havlíček.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Důstojnou mzdu by měla dostávat většina lidí. Stát se o to musí postarat, tvrdí Hraba

Následuje velká politická diskuze. Za koalici se jí zúčastní lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský a předseda poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek, názory za opozici vyjádří poslankyně ANO Margita Balaštíková a poslanec SPD Jan Síla.

Partie startuje v neděli v 11 hodin na Primě a CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: