Sledujte politickou debatu v Partii: Argumenty předloží zástupci TOP 09, STAN, ANO i SPD

Velká politická diskuse s Jiřím Pospíšilem z TOP 09, Janem Farským ze STAN, Janou Mračkovou Vildumetzovou z hnutí ANO a Karlou Maříkovou z SPD.

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zdražování potravin, vysoké ceny energií i dotace na elektromobily. V nedělní Partii Terezie Tománkové budou o tématech diskutovat ministr dopravy Martin Kupka z ODS a jeho stínový protějšek Martin Kolovratník z hnutí ANO. Ve druhé části následuje velká politická diskuse s Jiřím Pospíšilem z TOP 09, Janem Farským ze STAN, Janou Mračkovou Vildumetzovou z hnutí ANO a Karlou Maříkovou z SPD. Pořad můžete sledovat v neděli 10. prosince od 11 hodin na CNN Prima NEWS.

Od ledna potraviny zdraží. A to i přes to, že klesne sazba DPH. Po pondělním jednání s ministrem zemědělství Markem Výborným (KDU-ČSL) to uvedli zástupci obchodních řetězců. Dodavatelé obchodníkům oznámili, že vzhledem k rostoucím nákladům budou zvedat ceny o pět až deset procent. Zdražování potravin, ale také vysoké ceny energií či dotace na elektromobily proberou ministr dopravy Martin Kupka (ODS) a jeho stínový protějšek Martin Kolovratník z hnutí ANO.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Expert o slevách: Češi by je měli bojkotovat, jsou závislí. Donutili by obchody zlevnit

Ve druhé části je na programu velká politická diskuze. Na ni dorazí poslanec Evropského parlamentu Jiří Pospíšil (TOP 09), bývalý poslanec české Poslanecké sněmovny Jan Farský (STAN), poslankyně za ANO Jana Mračková Vildumetzová a poslankyně Karla Maříková (SPD).

Nedělní Partii můžete od 11 hodin sledovat na CNN Prima NEWS.

Tagy: