Sledujte Partii s Pekarovou a Fialou z SPD: Co plánuje vláda a jaký je postoj opozice?

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala

Sledujte Partii 17. září 2023

Plány vlády, odpor opozice a horký politický podzim. V Partii Terezie Tománkové budou diskutovat předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a šéf poslanců SPD Radim Fiala. Ve druhé části vás čeká rozhovor s guvernérem České národní banky Alešem Michlem a velká diskuse s Evou Decroix (ODS), Janem Farským (STAN), Patrikem Nacherem (za ANO) a Michalem Šmardou (SOCDEM). Sledujte živě v neděli 17. září od 11 hodin na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

V první části diskuzního pořadu se střetnou předsedkyně dolní komory a šéfka vládní TOP 09 Markéta Pekarová Adamová s předsedou poslaneckého klubu opoziční SPD Radim Fiala. Diskutovat budou o plánech vlády na nadcházející měsíce a o postoji opozice.

ČTĚTE TAKÉ: Další zvyšování daní? Nepřijatelné. Nápady STAN ohrožují podporu vládě, říká Skopeček

Ve druhé části Terezie Tománková vyzpovídá guvernéra České národní banky Aleše Michla.

Velké politické diskuze se za vládní koalici zúčastní poslankyně ODS Eva Decroix a místopředseda hnutí STAN Jan Farský. Za nejsilnější opoziční hnutí ANO přijde diskutovat poslanec Patrik Nacher a zúčastní se také předseda sociální demokracie Michal Šmarda.

Nedělní Partii Terezie Tománkové s Pekarovou Adamovou a Fialou můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: