Sledujte ŽIVĚ speciální vysílání: Jak výsledky eurovoleb ovlivní budoucnost Česka?

Letošní volby do europarlamentu jsou klíčové z mnoha ohledů. Stanou se referendem o politice vlády? Kdo bude hájit české zájmy ve Štrasburku či Bruselu a jaké role se Česká republika zhostí v utváření evropské politiky? Tým našich moderátorů a expertů vám přinese výsledky voleb a jasně vysvětlí v přímém přenosu jejich dopad na naše životy i na budoucnost Česka a Evropy. Sledujte Speciál: Evropská volební noc. Začínáme v neděli 9. června ve 20:00 a vysíláme ŽIVĚ po celou noc na CNN Prima NEWS.

Víkendové speciální vysílání vyvrcholí nedělním celonočním volebním studiem s moderátory Terezií Tománkovou, Petrem Suchoněm, Petrem Převrátilem, Kristýnou Malou a řadou hostů z řad politiků i expertů, kteří budou analyzovat výsledky voleb a jejich dopad na naši společnost.

ČTĚTE TAKÉ: Podivné iniciativy Stropnického neřeším, tvrdí Nejedlová. Piráti podle ní zelená témata obětovali

Evropská volební noc startuje v neděli ve 20:00 a pokračuje celou noc až do ranních 5:55, kdy naváže pondělní speciální povolební NOVÝ DEN.

Všechny speciály i předvolební debaty mohou diváci kromě televize sledovat živě či ze záznamu právě i na webu CNNPrima.cz

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Politickou kulturou se blížíme Slovensku, varoval Stoniš. Za viníky označil vládní koalici

Tagy:
politika Evropská unie Evropský parlament Brusel vláda speciální vysílání Sledujte v TV Evropské volby 2024 volby Evropská volební noc