Sledujte Speciál ke slovenským volbám: Druhá politická debata lídrů i komentátorů ve studiu

Ve čtvrteční debatě se mimo jiné utkají i Robert Fico a Peter Pellegrini.

VOLBY NA SLOVENSKU 2023 (17)

Předčasné parlamentní volby na Slovensku se blíží a lídři hlavních politických stran se utkají ve druhé velké předvolební debatě, kterou pro vás CNN Prima NEWS připravila ve spolupráci s TV JOJ. Předvolební boj i samotnou debatu před přímým přenosem a po něm rozeberou komentátor Martin Schmarcz a odborník na politický marketing Oto Klempíř s moderátorkou Terezií Tománkovou. Debatu i speciál můžete sledovat od 20:40 živě i v tomto článku. Celý průběh pro vás budeme zpracovávat minutu po minutě i v rámci on-line reportáže na webu CNNPrima.cz.

Lídry ze středeční debaty vystřídají ve vysílání TV JOJ předseda Smeru-SD Robert Fico, šéf Progresívného Slovenska Michal Šimečka, předseda Hlasu-SD Peter Pellegrini a lídr strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:Slovenského poslance napadli přímo na ulici. Trefili ho vajíčkem, měl dostat i pěstí do hlavy

Hlavní témata pořadu se ponesou ve stejném duchu jako předchozí den. Nebudou mezi nimi chybět sociální jistoty, ekonomika, školství, doprava ani zdravotnictví. Padnou i otázky na hodnotové a zahraničněpolitické směřování země a na případnou spolupráci po volbách. V závěru debaty pronesou zástupci všech stran poselství k voličům.

Stejně jako před zahájením debaty, i po jejím ukončení se diváci přenesou do studia CNN Prima NEWS, kde výkony jednotlivých lídrů zhodnotí komentátoři.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Slovenský expremiér Robert Fico a jeho Smer-SD šíří ruský narativ. Kdyby vyhrál, mnozí Slováci ze země odejdou, tvrdí šéf strany Progresívne Slovensko Michal Šimečka

Tagy: