Sledujte ZÁZNAM brífinku premiéra Babiše v Plzeňském kraji: Dorazil i jeho syn?

Expremiér Andrej Babiš (ANO)

Tiskový brífink Andreje Babiše

Předseda vlády Andrej Babiš (ANO) je v pondělí na návštěvě Plzeňského kraje. Například v Plzni již diskutoval s hejtmankou regionu Ilonou Mauritzovou (ODS) a byl se podívat i v plzeňské fakultní nemocnici.

Babiš má podle plánu v pondělí také navštívit mateřskou školku ve Stříbře. Poté, co došlo v minulém týdnu v Ústeckém kraji k narušení kampaně hnutí ANO premiérovým synem Andrejem Babišem mladším, vznikly spekulace, zda za svým otcem nedorazí i do Plzeňského kraje.

Babiš versus Babiš

„Budu se bránit a bojovat. Dělám to nejen za sebe, ale i za ostatní lidi kolem mě. Dnes máš narozeniny, jsem naštvaný, ale mám informace, že jsem psychicky v pořádku. To by měla být nejlepší věc, kterou bys měl slyšet na své narozeniny,“ prohlásil ve čtvrtek Babiš mladší. Dodal, že jeho otec oblbuje český národ. „Měj se. See you again,“ řekl na závěr v angličtině Babiš junior svému otci.

Babiš mladší novinářům řekl, že v Ústí nad Labem byl náhodou s režisérem Vítem Klusákem. Režisér Klusák je skoro-švagr marketingového stratéga hnutí ANO Marka Prchala.

Tagy: