Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Černé prognózy se nenaplnily. K volbám přišlo 37 procent voličů

Hlavní zprávy

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Skončily volby do krajských zastupitelstev a první kolo senátních v některých z okrsků. Oproti těm minulým ale byly ve znamení koronaviru a přísných bezpečnostních opatření. Vůbec poprvé v historii země lidé volili v rouškách. Stejná opatření museli dodržovat i členové volební komise.

Opatření ale neodradila lidi od odevzdání jejich volebních hlasů. Černé prognózy se tak nenaplnily. Podle aktuálních výsledků si krajské volby nenechalo ujít 37 % voličů, což je více než před čtyřmi lety. Senátní poznamenala tradičně nižší účast.

Přesně před třiceti lety se opět sjednotilo „východní“ a „západní“ Německo. Historickému milníku předcházel pád Berlínské zdi, ale také událost na pražské ambasádě v roce 1989.

Další program na CNN Prima NEWS:

SPECIÁL: VOLBY 2020 v 19:55

Veškeré dění kolem krajských a senátních voleb přehledně s Terezií Tománkovou a Veronikou Kubíčkovou.

Byznys podle Richarda Questa ve 22:35

Moderátor Richard Quest poskytuje s pomocí expertů ve studiu odbornou analýzu a komentáře k nejzásadnějším událostem i nejnovějšímu vývoji v oblasti byznysu.

Autosalon.tv ve 23:45

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Tagy: