Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Co můžou rodiče udělat, aby děti udržely návyky ze školy?

Dívka s playstationem

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Místo cesty do školy s aktovkou na zádech pohodlí vlastní postele. Tak už skoro 10 měsíců vypadá každodenní realita českých školáků. Co můžou udělat rodiče pro to, aby si jejich děti udržely alespoň základní návyky ze školy? Má smysl je budit brzy ráno, i když nemají on-line výuku? Nejen o tom s psychologem Radkem Ptáčkem v Hlavních zprávách od 18:55.

Místo cesty do školy s aktovkou na zádech pohodlí vlastní postele. Tak už skoro 10 měsíců vypadá každodenní realita českých školáků. Rodiče i odborníci upozorňují, že děti rychle ztrácejí návyky, které díky škole získaly, a až se jednou do lavic vrátí, bude to pro mnoho z nich šok. Nejen o tom informace v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další úterní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

„Už nechci přežívat,“ prohlásil při nedělní demonstraci proti vládním opatřením herec Michal Suchánek. Proč někteří umělci, bývalí politici, či lékaři ostře kritizují vládní opatření? Jde pouze o sobeckost, nebo skutečnou snahu přežít? O tom budou v dnešním vydání 360° Pavlíny Wolfové mluvit herec Michal Suchánek a evoluční biolog Jaroslav Flegr.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci od 21:30

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: