Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Jak se chirurg Pavel Pafko cítí po očkování?

Pavel Pafko

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Do Česka dorazila vakcína proti koronaviru. Břišní a hrudní chirurg Pavel Pafko byl mezi prvními očkovanými. Nechal se slyšet, že odpůrcům očkování nerozumí. Jak se po vakcíně cítí? A proč podle něj očkování někteří lidé odmítají? Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Profesor Pavel Pafko se přidal k prvním očkovaným jako vzor celému národu, který se dělí na dvě skupiny – jedna vakcínu vnímá jako jedinou šanci na návrat k normálnímu životu, druhá nevěří, že to, co vzniklo tak rychle, lidem neuškodí. Právě o druhé jmenované skupině Pafko prohlásil, že jí nerozumí. Jaký má názor na plán očkování celého Česka? A jak by o očkování přesvědčil nepřesvědčené? To a mnohem více od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Expedice Overland XVIII od 20:15

Účastníci italské expedice Overland vyrážejí na novou výpravu nesoucí název Cesty islámu. Vydejte se spolu s nimi po stopách událostí, které utvářely země jako Afghánistán, Uzbekistán nebo Turecko.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: