Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Nakažených přibývá, co na to hlavní hygienička?

Roušky, tramvaj, ilustračka

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Už po prvních dvou dnech rozvolňování se naplňují negativní proroctví odborníků z řad hygieniků a epidemiologů. Zeptali jsme se na názor ohledně současného vývoje situace hlavní hygieničky Jarmily Rážové. Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Po dlouhém lockdownu lidé využívají plnými doušky každé příležitosti k setkání. Ale právě to může celou republiku opět dostat do problémů. Zároveň se úroveň rizika liší podle jednotlivých krajů. Má tedy smysl uvolňovat opatření plošně? Nebylo by efektivnější v hůř postižených regionech ponechat přísnější opatření? A jak je na tom zdravotní péče? Stíhají se nakažení zdravotníci uzdravovat a vracet do první linie? Nejen o tom informace v dnešních Hlavních zprávách. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další páteční program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Brněnské vánoční trhy jsou v plném proudu, zároveň tu ale stále platí zákaz pití alkoholu na veřejnosti. Budou policisté rozdávat za popíjení vánočního svařáku pokuty? Zeptáme se nejen na to.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: