Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Nová očkovací centra bez registrace. Byl o očkování zájem?

Očkování proti koronaviru

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Nová očkovací centra bez registrace se otevřela na několika dalších místech Česka, konkrétně v Ostravě, Zlínském nebo v Královéhradeckém kraji. Bez předchozího objednání mohou zájemci nově zamířit i do brněnského obchodního centra. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

První zájemci o očkování v brněnském obchodním centru Olympia čekali před vchodem už dvě hodiny před otevřením. Kolik se jich podařilo naočkovat a jakou vakcínou? Další centra se dnes otevřela i v Ostravě a Zlíně. Ministerstvo zdravotnictví si od nich slibuje vyšší proočkovanost obyvatel, a tím i větší ochranu proti covidu. Pozornost teď ale zdravotníci upínají hlavně na příhraničí, kde je prý proočkovanost stále malá. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další středeční program na CNN Prima NEWS:

Questovy divy světa od 20:15

Hvězdný moderátor CNN Richard Quest vám představí nejvýznamnější velkoměsta světa. S pomocí místních obyvatel se snaží proniknout do duše měst a odhalit všechny jejich divy.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° Soukromí politiků od 21:20

Letní speciál pořadu 360°, který nabídne pohled na politiku s nadhledem. Co dělají politici v soukromí? A jak se připravují na volby?

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: