Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv s hejtmanem Kubou: Jak jsou na tom nemocnice s vakcínou?

Martin Kuba 10.1.

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Ministerstvo zdravotnictví doporučilo přerušit očkování první dávkou vakcín a zároveň zastavit rezervace dalších termínů. Jenže podle ministra zdravotnictví ani premiéra se nic takového neděje. Jak jsou na tom momentálně nemocnice s dávkami vakcíny? Nejen o tom v Hlavních zprávách s lékařem a hejtmanem Jihočeského kraje Martinem Kubou (ODS) od 18:55.

Pokud jste si mysleli, že byl dosud v očkování zmatek, dnešní den je takový pomyslný Mount Everest očkovacího chaosu. Ministerstvo zdravotnictví totiž doporučilo přerušit očkování první dávkou vakcín a zároveň zastavit rezervace dalších termínů. Vyplývá to z výzvy, kterou resort adresoval krajům. Některé nemocnice skutečně podle instrukcí očkování pozastavily. Jenže podle ministra zdravotnictví ani premiéra se nic takového neděje. Jak na to reaguje Martin Kuba? O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další středeční program na CNN Prima NEWS:

Tisková konference vlády cca od 20:00

Vláda bude jednat mimo jiné o změnách opatření proti koronaviru. Tiskovou konferenci vám nabídneme živě.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: