Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Těhotné sportovkyně a čerstvé mámy na olympiádě

Pasáci nutili těhotnou ženu k prostituci.

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Česká mílařka Kristiina Mäki udělala tečku za svou báječnou poutí na olympiádě v Tokiu. Jako první česká běžkyně bojovala ve finále v závodě na 1500 metrů se světovou špičkou. A to pouhých sedm měsíců po porodu. Ale nejen její příběh udivuje svět. O tom a dalším v Hlavních zprávách od 18:55.

Nejen inspirativní příklad české běžkyně Kristiiny Mäki udivuje sportovní svět. A nemusíme chodit daleko. Mnozí si jistě vybaví nádherné chvilky, když po zisku zlaté olympijské medaile ke Kateřině Neumanové přiběhla její dcera Lucie. I oštěpařka Barbora Špotáková se řadí mezi tyto hrdinky. Po návratu z mateřské dovolené se synem Jankem ovládla mistrovství Evropy v Curychu v roce 2014.

Když nahlédneme za hranice, musíme se poklonit před tenisovou velikánkou Serenou Wiliamsovou a podivit se nad výkonem britské běžkyně Pauly Radcliffové. Jak se k tomu staví profesor Antonín Pařízek, lékař, který se specializuje mimo jiné na sportovkyně v době mateřství? O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další páteční program na CNN Prima NEWS:

Cestovní byznys Richarda Questa od 20:15

Zpátky do práce. Novinář CNN Richard Quest radí, jak si co nejvíce zpříjemnit a usnadnit časté pracovní cesty. Provede nás po hotelích a letištních saloncích, porovná letecké společnosti a představí věrnostní programy a benefity pro ty, kteří často cestují.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° od 21:20

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my také.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: