Sledujte Hlavní zprávy: V Česku výrazně přibylo nelegálních migrantů

Sedm migrantů zadrželi středočeští policisté v neděli 3. července odpoledne.

Nelegálních migrantů překračujících česko-slovenské hranice rekordně přibylo. Jen za pátek v Jihomoravském kraji zajistila policie s celníky dalších 115 migrantů pocházející zejména ze Sýrie. Více se dozvíte v sobotních Hlavních zprávách. Startují v 18:55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Jeden z největších záchytů nelegálních migrantů za poslední týdny si připsala policie v tomto týdnu na hraničním přechodu v Lanžhotu na Břeclavsku. Čtyři desítky syrských migrantů nejspíš přicestovaly ze Slovenska v jednom z kamionů a rozprchly se po parkovišti.

Co s nimi bude dál? A jak chce vláda nelegální migraci dále řešit? Dozvíte se v Hlavních zprávách, které můžete sledovat od 18:55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Další páteční program na CNN Prima NEWS:

Anthony Bourdain: Neznámé končiny ve 20:10

Světoznámý šéfkuchař cestuje po světě do míst, kam se běžně kamery nedostanou, aby odhalil skryté kulinářské poklady. Americký dokumentární seriál (2013).

Zprávy ve 21:05

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 21:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. To, co dobré je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu museli čelit a jak se s tím vyrovnali. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka ve 22:55

Výborní hosté a letní pohoda na českých zámcích a moravském hradě.

Tagy: