Sledujte velkou superdebatu žhavých kandidátů na Hrad. Kdo vás přesvědčí nejvíce?

Druhá předvolební superdebata Hledá se prezident na CNN Prima NEWS a ostrá diskuse nejžhavějších kandidátů na Hrad. Pozvání přijali armádní generál ve výslužbě Petr Pavel a ekonomka Danuše Nerudová. Šéf hnutí ANO Andrej Babiš se rozhodl diváky neoslovit. Debata se odehrála ve středu od 20:15.

Do vysílání CNN Prima NEWS byla pozvána trojice horkých kandidátů na post prezidenta – Petr Pavel, Andrej Babiš a Danuše Nerudová. Účastnili se jí Pavel a Nerudová, Babiš se rozhodl možnosti oslovit diváky nevyužil.

Babiš argumentoval slovy: „Chápu, že média chtějí dělat z prezidentské volby mediální show. Já si ale myslím, že prezidentský úřad, do kterého kandiduji, si ji nezaslouží.“ Opoziční politik ještě na konci listopadu slíbil, že se lednových debat prezidentských kandidátů na CNN Prima NEWS zúčastní.

V první předvolební superdebatě pořadu Hledá se prezident se spolu již utkali Jaroslav Bašta, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Josef Středula a Tomáš Zima.

První kolo třetí přímé volby prezidenta České republiky se uskuteční už v pátek 13. a v sobotu 14. ledna 2023. CNN Prima NEWS u této příležitosti nabídne speciální vysílání.

Tagy: