Sledujte Partii s Hrabou i Okamurou: Ustojí Starostové krizi?

Senátor Zdeněk Hraba (STAN) v Partii

PARTIE Terezie Tománkové 26.6.2022

Hnutí Starostové a nezávislí (STAN) zažívá velkou krizi. Jaký dopad to bude mít na vládu premiéra Petra Fialy (ODS) a řešení současných ekonomických a politických problémů? V Partii Terezie Tománkové na Primě a CNN Prima NEWS o tom budou diskutovat místopředsedkyně STAN Věra Kovářová a místopředseda opozičního hnutí ANO Radek Vondráček. V druhé hodině pořadu bude následovat velká politická diskuze.

Hnutím STAN otřásla kauza údajné korupce v pražském dopravním podniku. Jedním ze třinácti obviněných je i dnes již bývalý náměstek pražského primátora Petr Hlubuček z hnutí STAN. Opozice volá po rezignaci ministra vnitra a vicepremiéra Víta Rakušana (STAN). Jaký dopad bude mít krize na vládu a aktuální ekonomické a politické výzvy? V Partii Terezie Tománkové o tom budou diskutovat místopředsedkyně STAN Věra Kovářová a místopředseda opozičního hnutí ANO Radek Vondráček.

V druhé hodině pořadu bude následovat velká politická diskuze. Zúčastní se jí předseda SPD Tomio Okamura, senátor za STAN Zdeněk Hraba, předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Marek Výborný a poslanec Jiří Mašek z ANO.

Partii Terezie Tománkové sledujte na Primě a CNN Prima NEWS nebo v tomto článku v neděli od 11:00.

Tagy: