Sledujte ZÁZNAM Partie s Válkem a Maškem: Jak Česko zvládá uprchlickou vlnu?

V registrační hale pro uprchlíky se nachází několik stolů a laviček, stany dobrovolníků i pultík s občerstvením.

PARTIE Terezie Tománkové 15.5.2022

Ruská invaze na Ukrajinu trvá už téměř tři měsíce. Zvládá kabinet premiéra Petra Fialy (ODS) řešit všechny dopady, které má válka na Českou republiku? Jedním z častých témat posledních dnů je s ní spojená migrační vlna. I o tomto tématu budou diskutovat v nedělní Partii Mikuláš Peksa (Piráti), Eva Decroix (ODS), Patrik Nacher (za ANO) a Zdeněk Kettner (SPD). Pořad Partie můžete sledovat od 11 hodin na CNN Prima NEWS nebo online na webu cnn.iprima.cz.

Během první hodiny Partie debatovali vicepremiér Vlastimil Válek s poslancem a lékařem Jiřím Maškem. Řešit budou především dopady ukrajinské uprchlické vlny na české zdravotnictví. Počet víz, které Česko udělilo Ukrajincům prchajícím před válkou, už přesáhl 330 tisíc. Města začínají hlásit problémy s kapacitami. Jak je na tom zdravotnictví?

V druhé hodině pořadu pak vystoupí europoslanec Mikuláš Peksa (Piráti) a trojice poslanců ve složení – Patrik Nacher (za ANO), Zdeněk Kettner (SPD) a Eva Decroix (ODS). Hlavním tématem bude opět konflikt na Ukrajině a jeho dopady.

Nedělní Partii můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo nebo online na webu cnn.iprima.cz.

Tagy: