Sledujte ŽIVĚ nedělní Partii: Má vládní systém PES smysl? Zeptáme se odborníků

Terezie Tománková

CNN Prima NEWS - živé vysílání

V nedělní Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS budou diskutovat vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) s místopředsedou TOP 09 Tomášem Czerninem. Poté přineseme rozhovor s bývalým prezidentem Václavem Klausem. V další části pořadu budou debatovat místopředseda sněmovního výboru pro zdravotnictví Julius Špičák (ANO) a šéf senátního zdravotnického výboru Roman Kraus (ODS). Partie začíná v neděli v 11:00.

Ve vládních nařízeních ohledně pandemie koronaviru už se nevyzná téměř nikdo. Podle čeho se vláda řídí, když nejdříve nechá otevřít obchody a restaurace, aby je v krátké době opět uzavřela? O tom budou v Partii Terezie Tománkové diskutovat vicepremiér, ministr průmyslu a obchodu a rovněž šéf resortu dopravy Karel Havlíček a senátor, místopředseda TOP 09 Tomáš Czernin.

Jaký byl rok s covidem? V rozhovoru odpoví bývalý prezident Václav Klaus, který patří k předním kritikům vládních nařízení a v nedávných dnech neváhal vystupovat na veřejnosti bez roušky, za což si vysloužil pokutu.

A má vůbec smysl vládní systém PES? Debatovat budou zdravotničtí experti ANO a ODS Julius Špičák a Roman Kraus.

Partii Terezie Tománkové můžete sledovat v neděli od 11:00 na TV Prima, CNN Prima NEWS nebo prostřednictvím našeho webu.

Tagy: