Sledujte ZÁZNAM Speciálu: V Česku se má razantně zpřísňovat. Jak na to reaguje Babiš?

Andrej Babiš

Rozhovor s Andrejem Babišem

Omezení pro neočkované. To je nový recept vlády na boj s pandemií. Co na přísná opatření říká prezident Miloš Zeman? Uslyšíte jeho vyjádření. A také živě exkluzivní rozhovor s premiérem v demisi Andrejem Babišem (ANO). Hrozí nám další lockdown nebo nouzový stav? A co dalšího vláda chystá? Odpovědi ve speciálním vysílání živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Za úterý přibylo rekordních 22 479 nakažených koronavirem. Situace začíná být kritická také v nemocnicích. Lůžka pro pacienty s těžkým průběhem se plní a zdravotnická zařízení již začínají omezovat svoje fungování.

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch ve středu oznámil, že v Česku již od pondělí začne platit tzv. bavorský model opatření. Jeho primárním bodem je, že v něm pozbývají platnosti veškeré testy, tedy jak antigenní, tak PCR. Pro vstup na různé akce, do restaurací a dalších míst tak bude vyžadováno očkování.

Jak nás to ovlivní a jaké panují na avizovaná opatření názory? Jak reaguje prezident Miloš Zeman a premiér v demisi Andrej Babiš (ANO)? Sledujte speciální vysílání živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: