Slováček po rozchodu s přítelkyní: Nikdy jsem nepřestal myslet na jiné ženy

Po dlouhé době Felix Slováček nepřišel do společnosti s dámským doprovodem. Jeho exmilenka Lucie Gelemová by prý ale mohla tuto roli i po rozchodu nadále plnit. S kým vůbec Slováček nyní bydlí?

„Klidně bychom sem spolu mohli přijít, už nejsme milenci, ale kamarádi. Můžeme spolu odjet i na dovolenou,“ sdělil televizi CNN Prima NEWS Slováček. Podle jeho slov mu nevadí, že je teď sám. „Myslím, že umělci by měli takhle zůstat, jakmile se ožení, je to problém,“ dodal.

Single bydlení ovšem zatím nemá. Spekulace, které se po rozchodu trousily – například ta o návratu do vily, kde bydlí manželka Dáda Patrasová, nebo sdílení domácnosti se synem Felixem – byly mylné.

„Bydlím s Lucií (bývalou partnerkou), musí si najít něco zajímavého, aby mohla bydlet dál. Ona chce navíc žít v jižních Čechách, tam se narodila, tam to miluje. Jakmile tady v pátek skončí práci, sedne na vlak a ujíždí do jižních Čech, je to tam nádherné,“ popsal zpěvák.

„Byt je velký, máme krásný přátelský vztah,“ uvedl Slováček. Už teď podle svých slov myslí i na jiné ženy. „Já jsem v podstatě nikdy nepřestal myslet na jinou ženu, proto říkám, že my muzikanti bychom se nikdy neměli ženit,“ zopakoval Slováček.

Tagy: