Dáda Patrasová se v karanténě stala modelkou pro kosmetičky a zhubla

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová

Pro Dádu Patrasovou je práce v nedohlednu a téměř nevychází z domu. Svého přítele neviděla už téměř rok a vnoučata vídá sporadicky. Oblíbila si ale filtry na Instagramu a tuto zálibu dovedla k dokonalosti. Stala se z ní modelka pro začínající kosmetičky.

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová téměř nevychází ze své vily v pražských Vršovicích, tedy kromě nákupů potravin. Občas ale udělá výjimku a chodí do školy pro mladé kosmetičky. Zpěvačka se nikdy netajila tím, že miluje filtry na Instagramu a tuto zálibu přivedla až téměř k dokonalosti a překlopila ji do reality. Je z ní modelka pro studentky, které se na ní učí líčit nebo dělat manikúru.

„Já jim dělám občas i maskota a takového pokusného králíka. Ze začátku měli ostych, ale teď už jsme se se studenty skamarádili,“ popsala Patrasová. Dáda vypadá skvěle, a to nejen díky svěžímu make-upu. V karanténě paradoxně zhubla.

„Přiznám se, že necvičím. Většinou jsem zavřená doma a ona vlastně ani není chuť k jídlu, když nejdete ven na vzduch. Šlo to asi samospádem,“ prozradila zpěvačka. Kila ale nepočítá a svěřila se, že se od určité doby přestala úplně vážit.

O kompenzace kvůli práci Dáda stát nežádala a samotnému onemocnění COVID-19 se zatím úspěšně vyhýbá. Bude to už ale rok, co neviděla svého přítele Vita. „Pořádáme videohovory a on mi i denně telefonuje, takže jsme i tak v neustálém kontaktu,“ dodala.

Dáda se drží spíše v izolaci a přiznala, že se i málo vídá se svými vnoučaty a dětmi. „Oba kluci jsou se synem na venkově, ale občas se přijedou i oni podívat za mnou do Prahy. A Anička bydlí za rohem, takže s Aničkou se vídám víc než s vnoučaty,“ přiznala Patrasová.

A v pravidelném kontaktu je i se svým manželem Felixem Slováčkem. „Jsme v každodenním kontaktu a vůbec nejsme na ostří nože, jsme v pohodě,“ uvedla zpěvačka.

Tagy: